Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Distrugator documente HSM 225.2 - 20-22 coli - cross cut (3,9 x 40 mm) - nivel securitate 3
Cod: H-1343

  •      Distrugator de documente de inalta performanta, mobil, ce poate fi utilizat ca si unitate de distrugere centralizata in birouri mari. Poate distruge carti de credit, carduri magnetice, CD-uri/DVD-uri si floppy disk-uri. Controler electronic modern.
  •     Control automat cu fotocelula a ciclurilor start/stop.Buton pornit/oprit cu functie de revers integrata. Element de protectie deasupra deschiderii de alimentare, cu fanta pentru CD-uri/DVD-uri/fl oppy disk-uri (la nivelele 2 si 3).
  •     Indicator LED de modul repaus. Oprire automata la umplerea containerului sau la deschiderea usii, indicata prin LED. Oprire automata indicata prin LED si functie de revers automata in cazul blocarii hartiei. Cos pentru deseuri refolosibil.