Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Distrugator documente HSM 125.2 - 22-24 coli - fasie (5,8 mm) - nivel securitate 2
Cod : H-1272

Distrugator de documente de inalta performanta, mobil, ce poate fi utilizat ca si unitate de distrugere centralizata in birouri mari. Poate distruge carti de credit, carduri magnetice, CD-uri/DVD-uri si floppy disk-uri. Controler electronic modern.Controler electronic modern. Control automat cu fotocelula a ciclurilor start/stop.Buton pornit/oprit cu functie de revers integrata. Element de protectie deasupra deschiderii de alimentare, cu fanta pentru CD-uri/DVD-uri/fl oppy disk-uri (la nivelul 2).Indicator LED de modul repaus. Oprire automata la umplerea containerului sau la deschiderea usii, indicata prin LED. Functie de revers automata la nivelele de securitate 5 si HS 6. Sac pentru deseuri refolosibil.