Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Apa plata Vittel 1,5 l 6 buc. / bax

Cod produs:
Apa minerala plata Vittel la sticla de plastic 1.5L, ambalare 6 buc/bax, pretul este pe bax. Livrare gratuita numai pt. Bucuresti, in tara nu livram acest produs.

Vittel
   


Apa plata Vittel 1,5 l 6 buc. / bax

Apa minerala naturala plata Vittel probabil cea mai buna apa plata din lume acum prezenta si in Romania la pret promotional.


Livrare la domiciliu (acasa) in Bucuresti , comanda minima 150 lei

Cea mai mare companie de imbuteliere din lume, Perrier Vittel (in prezent Nestle Waters) extrage apa minerala vanduta sub marca internationala Perrier, din Vittel, Franta. Pentru a purta eticheta Vittel, apa trebuie sa atinga o serie de standarde, inclusiv sa nu depaseasca nivelul maxim de nitrati de 4.5 mg per litru si sa nu contina urme de pesticide.

Apa Vittel ofera un echilibru de minerale esentiale, rehidrateaza corpul, adresandu-se unor persoane active, dinamice, deschise, cu o atitudine pozitiva

Livrare gratuita de apa minerala si plata in Bucuresti de la comanda minima de 150 lei .

Livrari domiciliu apa plata si apa minerala Bucuresti