Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Apa plata Perla Harghitei 2 L 6 buc/bax

Cod produs:
Apa minerala plata Perla Harghitei la sticla de plastic 2L, ambalare 6 buc/bax, pretul este pe bax. Livrare gratuita numai pt. Bucuresti, in tara nu livram acest produs.

Perla Harghitei
   


Apa plata Perla Harghitei 2 L 6 buc/bax

Livrare la domiciliu (acasa) in Bucuresti , comanda minima 150 lei

Calitatea inalta al produsului ...

Apa minerala este controlata in intregul proces de imbuteliere, de la sursa pana la imbutelierea in sticla sau flacoane de catre echipa noastra interna de control calitativ. (control la fiecare ora, zi, saptamina sau luna). inainte de a parasi linia de imbuteliere, apa minerala este supusa mai multor controale caliatative, de exemplu: controlul continutului de CO2, nivelului Ph, continutului de minerale, controale microbiologice etc., prin care asiguram respectarea normelor legale. Numai prin acest control riguros şi printr-o imbuteliere atenta poate fi garantata calitatea inalta al produselor Perla Harghitei.

Calitate Certificati ...


Pentru ca produsele si ajungi pe masa fieciruia in conditii de calitate exceptionali, S.C. PERLA HARGHITEI S.A. a introdus si a aplicat cu succes inci din anul 2000, un sistem de management al calititii conform normelor standardului international ISO 9002:1995. Sistemului de management al calititii, securitate alimentari HACCP si sistemului de management al mediului, conform normelor standardelor ISO 9001:2008, DS 3027E respectiv ISO 14001:2005 este certificat de Moody International Certification Ltd.


Livrare gratuita de apa minerala si plata in Bucuresti de la comanda minima de 150 lei .