Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Apa plata Bucovina 1,5 l 6 buc. / bax

Cod produs:
Apa minerala plata Bucovina la sticla de plastic 1.5L, ambalare 6 buc/bax, pretul este pe bax. Livrare gratuita numai pt. Bucuresti, in tara nu livram acest produs.

Bucovina
   


Apa minerala naturala plata ( necarbogazoasa ) Bucovina
Livrari acasa la domiciliu, comanda minima 150 lei

Apa este supusa unei tehnici autorizate de oxidare cu aer imbogatit in ozon, conform notificarii Ministerului Sanatatii Publice nr.1 / 04.01.2007

Compuzitie chimica :

  • Cationi (Ioni pozitivi) : Na ( Sodiu ) 2.88 mg/l
  •   K (Potasiu ) 1.32 mg/l
  •   Mg (Magneziu ) 2.6 mg/l
  •   Ca (Calciu ) 9.58 mg/l
  • Anioni (Ioni negativi ) : F (Fluoruri) 0.02 mg/l
  •   Cl (Cloruri ) 1.0 mg/l
  •   SO ( Sulfati ) 2.63 mg/l
  •   HCO2 (Hidrogen carbonat ) 73.2 mg/l
  •    Reziduu sec la 180 grade celsius 76 mg/l
  • PH : 7.03
Mod ambalare : 6 pet / bax

Apa minerala plata 1,5 l livrari acasa la domiciliu, comanda minima
150 lei


Din inima Carpatilor, izvorul apei minerale naturale plate Bucovina

Apa minerala naturala necarbogazificata (plata) Bucovina izvoraste natural sub efectul presiunii subterane (nu se face forare) de la sursa C7 aflata la 1.132 m altitudine, ce apartine perimetrului de exploatare Moara Dracului. Sursa se afla la 7,5 km de punctul de imbuteliere. De aici apa ajunge, prin cadere libera, printr-un sistem de conducte subteran etans, la fabrica din Vatra Dornei.

Accesul la aceasta sursa se face pe DN 17 Suceava-Bistrita pana in localitatea Dorna Candrenilor (6 km de la Vatra Dornei) si in continuare pe drumul forestier de pe valea paraului Secu (circa 7 km de la drumul national).

Sursa de apa din zona Moara Dracului-Secu a fost amenajata si utilizata ca sursa de apa potabila pentru orasul Vatra Dornei incepand cu anul 1938. In 1989 au demarat cercetarile hidrogeologice in perspectiva construirii unei viitoare unitati de imbuteliere a apei minerale negazoase din sursa Moara Dracului-Secu.

Zona în care se afla zacamantul este una dintre cele mai putin poluate din tara. Sub aspect topografic perimetrul zacamantului se afla pe un sector de creasta si de panta accentuata, foarte departe de orice zona locuita si in amonte fata de acestea. Printr-o astfel de  pozitionare, zacamantul beneficiaza de autoprotectie.

Prin ordinul nr. 580/08.04.1994 al Ministerului Sanatatii s-a stabilit perimetrul de protectie sanitara a zacamantului hidromineral Moara Dracului-Secu, iar prin avizul nr. 18-H/04.07.1994 al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale s-a instituit perimetrul de protectie hidrogeologica a zacamantului de apa plata Moara Dracului-Secu.

In urma analizelor si determinarilor efectuate de Societatea Nationala a Apelor Minerale (SNAM) rezulta ca apa Bucovina este oligominerala, hidrogencarbonatata, calcica si se incadreaza in limitele de potabilitate ale STAS 1342-1991.

Apa minerala naturala plata Bucovina are o formula echilibrata, cu un reziduu sec la 1800 C de 78 mg/l, cel mai mic dintre toate apele minerale naturale din Romania, ceea ce demonstreaza continutul mic de minerale dizolvate. In acelasi timp are in compozitie toate componentele de care organismul are nevoie.  Apa imbuteliata isi pastreaza caracteristicile de la izvoare mai mult de 12 luni in conditii de imbuteliere.Livrare gratuita de apa minerala si plata in Bucuresti de la comanda minima de 150 lei .

Livrari domiciliu apa plata si apa minerala Bucuresti