Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Apa minerala la sticla Borsec 0,25 L 12/bax

Cod produs:
Apa minerala Borsec la sticla de sticla 0.25L, ambalare 12 buc/bax, pretul este pe bax. Livrare gratuita numai pt. Bucuresti, in tara nu livram acest produs.

Borsec
   


Apa minerala la sticla Borsec 0,25 L 6/bax

Livrare gratuita la domiciliu de apa minerala Borsec la sticla  pentru o comanda minima de 150 de lei.

Transport si livrare gratuita valabil numai pentru Bucuresti.

Apa minerala naturala  la sticla cu dop filetant din metal, imbuteliere sigura garantata cu sigiliu de plastic.
Datorita imbutelierii la sticla de sticla apa minerala naturala isi pastreaza timp indelungat proprietatile fara sa isi schimbe gustul sau culoarea.
Mod de ambalare 6 sticle / bax

Izvoarele Borsecului sunt situate in partea de Nord-Est a Romaniei, in depresiunea Borsec, judetul Harghita, in inima Muntilor Carpati. Statiunea Borsec se afla la o altitudine de 900 m fata de nivelul marii. intinsa padure de conifere care o inconjoara ii asigura un microclimat specific, cu caracteristici benefice si sanatoase.

 Borsec-ul nu va seca niciodata. Exista mai mult de 15 izvoare de apa minerala naturala. in plus, pe langa aceste izvoare exista numeroase foraje care demonstreaza potentialul acestor rezerve de apa minerala. Compozitia chimica a acestora este aproape identica si de asemenea stabila. Din punctul de vedere al debitului si al calitatii, cele mai importante sunt izvoarele 1 si 2  pentru apa Borsec carbogazoasa si sursa denumita 7 Izvoare  pentru apa Borsec plata.


Livrare gratuita de apa minerala si plata in Bucuresti de la comanda minima de 150 lei .
Cat costa un bax de apa minerala la sticla  Borsec la 0,75 L
Cat costa un bax de apa minerala la pet borsec la 1,5