Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Apa minerala Bucovina 1,5 l 6 buc. / bax

Cod produs:
Apa minerala Bucovina la sticla de plastic 1.5L, ambalare 6 buc/bax, pretul este pe bax. Livrare gratuita numai pt. Bucuresti, in tara nu livram acest produs.

Borsec
   


Apa minerala Bucovina 1,5 L la bax de 6 buc

Apa minerala Bucovina 1,5 l livrari acasa la domiciliu, comanda minima 150 lei


Din inima Carpatilor, izvorul apei minerale naturale carbogazificate Bucovina

Izvorul de apa minerala naturala carbogazificata Bucovina se afla in acviferul hidromineral Rosu-Vatra Dornei din Depresiunea Dornelor, in extremitatea vestica a orasului Vatra Dornei. Accesul la sursa se face din DN 17 Suceava-Bistrita, pe un drum forestier de circa 3,5 km.

Activitatea de cercetare hidrogeologica este de data recenta, incepand printr-un studiu pe baza de foraje in perioada 1974-1975, continuand in anul 1990 prin descoperirea forajelor F1 si F2.

Din punct de vedere morfologic, zona Rosu apartine depresiunii intramontane a Dornelor, incadrata de Muntii Suhard la nord, Muntii Bistritei la est, Muntii Calimani la sud si Muntii Bargau la vest. Relieful este colinar, cu versanti abrupti acoperiti de paduri de conifere.

Prin omologarea forajului F2 in anul 1996, s-a renuntat in anul 1997 la exploatarea forajului F1, care a ramas in conservare.

Apa minerala naturala din zacamantul Rosu este o apa bicarbonatata, calcica, magneziana, feruginoasa, carbogazoasa, cu un continut redus de sodiu si mangan. Are un gust placut, echilibrat, avand proprietati deosebite de a lega si retine dioxidul de carbon.


Livrare gratuita de apa minerala si plata in Bucuresti de la comanda minima de 150 lei .