Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail

Distrugatoare de documente

Distrugatoarele de Documente sunt echipamente accesibile, vin intr-o mare varietate de forme si posibilitati de distrugere.De ce distrugatoare de documente?
Furtul de identitate a devenit rapid una dintre crimele cele mai organizate si costisitoare ale timpului nostru.

Reduceti posibilitatea de furt de identitate folosind un distrugator de documente, pentru a distruge eficient toate documentele înainte de aruncarea lor la cosul de gunoi. Este un fapt dovedit ca informatiile sunt luate si din cosurile de gunoi. Victimele crimelor de acest fel arunca informatii esentiale, despre ele si despre tranzactiile incheiate, astfel incat o persoana rau intentionata poate oricand afla identitatea victimei, poate actiona in numele acesteia si poate tranzactiona banii sai.

Distrugatoarele de Documente sunt echipamente accesibile, vin intr-o mare varietate de forme si posibilitati de distrugere. Datorita acestor lucruri va recomandam distrugatoarele de documente ca o prima masura in protectia datelor dumneavoastra. Biroul dumneavoastra merita sa fie dotat cu un astfel de echipament ! Nu trebuie decat sa incercati unul si ve-ti realiza imediat cat de practic si de util este sa aveti zi de zi un astfel de echipament langa biroul dumneavoastra !!!

Nu in ultimul rand, achizitia unui distrugator de documente reprezinta o excelenta idee de cadou pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care lucreaza zi de zi la birou. In acest fel ve-ti fi intotdeauna siguri ca oferiti un cadou atat practic cat si foarte la moda pentru orice birou din zilele noastre !!!