Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail

Dezumidificator aer

Aerul atmosferic contine umezeala, ceea ce este o problema pentru materiale si procesul de fabricatie.Dezumidificatoarele de aer  ( vezi Cel mai bun dezumidificator de camera )
PROBLEMA

Aerul atmosferic contine umezeala, ceea ce este o problema pentru materiale si procesul de fabricatie.

Chiar si atunci cand nu se poate vedea, umezeala sub forma de vapori din aer este peste tot in jurul nostru. Umiditatea relativa a aerului in multe cazuri determina gradul de coroziune al unor materiale si viteza de dezvoltare a anumitor bacterii. Majoritatea materiilor prime si a bunurilor trebuie depozitate in conditii de aer uscat.

In mod traditional acesata problema era rezolvata prin utilizarea caldurii sau ventilatiei. Dar acest procest este foarte ineficient din punct de vedere al energiei si se bazeaza in mare parte pe introducerea aerului din exterior. Acest lucru nu este deloc eficient decat daca aerul este incalzit, dar cu dezavantajul un costuri foarte mari. Uscarea aerului prin caldura implica incalzirea continua a fluxlui de aer din exterior intr-un ciclu "in and out".

 SOLUTIA

Pentru toare aceste probleme solutia ideala este uscarea aerului fara incalzire prin intermediul dezumidificatoarelor.

Procesul de dezumidificare este mult mai sofisticat decat incalzirea. El recircula acelasi aer si elimina fizic umezeala din el, asfel nu mai apare necesitatea de reincalzire continua a aerului. Si mai mult, dezumidificatorul va converti in mod inteligent energia extrasa din incapere sub forma de umezela (enegie latenta), pentru a crea "energie sensibila" ce va fi apoi utilizata pentru incalzirea incaperii si accelerarea procesului de uscare a aerului.