Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail

De la table scolare negre la table scolare albe

Table scolare magneticeDe la table scolare negre la table scolare albe

Un profesor care scrie texte intregi pe table negre scolare va deveni in curand doar o amintire romantica a unor vremuri de mult apuse. Cu siguranta majoritatea dintre noi citesc de pe display-uri si invata sa deseneze direct pe tablete. Chiar daca multi dintre cei care citesc acest articol au lasat acum ceva ani in urma astfel de preocupari, trebuie sa ne aducem aminte cu totii de importanta deosebita a acestor materiale didactice numite table scolare. Acum trecerea este aproape facuta de la tablele negre pe care scriam cu creta alba, la tablele albe pe care scriem cu marker negru. Daca iei parte la un seminar, intalnire de afaceri, tabla scolara face inca parte din viata ta.

Table scolare albe sunt folosite acum nu pentru ca sunt mai la moda decat cele negre, ci pentru ca prezinta mult mai multe avantaje. De exemplu:

·        este mai usor sa cari dintr-o clasa in alta o astfel de tabla;

·        nu cauzeaza niciun fel de alergii prezenta ei, asa cum se intampla in cazul cretei;

·        nu se uzeaza la fel de usor;

·        este foarte simplu de sters, nici nu ai nevoie de un burete special- poti folosi orice fel de bucata de material;

·        markerele pe care le folosesti pot fi in foarte multe culori foarte vizibile. Acestea sunt necesare cand vrei sa subliniezi anumite lucruri.

·        poti sa cumperi table scolare personalizate cu materia pentru care le cumperi. De exemplu, patratele la matematica si partituri pentru muzica.

Sa nu credeti ca tablele scoalare albe sunt cel mai inovativ lucru acum pe piata. Tehnologia este intr-o permanenta dezvoltare. Iata ce a mai aparut recent:

Table scolare interactive

Acestea se folosesc ca orice computer cu touch screen. Iti folosesti degetul drept cursor si treaba devine extrem de usoara. Tot controlul computerului il faci in acest mod. Te lasa sa desenezi, sa scrii cu creioane accesorii sau poti face acest lucru si cu degetul. Dupa ce termini, imaginile pot fi trimise pe mail sai printate.

Table scolare magnetice

Suprafata de portelan face ca scrisul pe acestea sa fie o adevarata placere. Fierul din spate face aceste table scolare sa fie magnetice. Poti folosi astfel diferite accesorii magnetice pentru prezentarea ta. Pot fi folosite in birouri sau scoli. Rezista foarte mult timp si sunt usor de curatat.

Aceste materiale didactice numite table scolare au evoluat mult de cand au aparut si cu siguranta lucrurile nu se vor opri aici!