Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail

Cutia postala

În economia de piaţă de astăzi, nu se mai ştie (deh, e concurenţă oarbă!), dacă această cutie poştală (cândva) o mai operează în prezent tot Poşta Română, prin factorul său local, sau RETIM-ul, societate specializată în colectarea, mai mult sau mai puţin selectivă, a gunoaielor menajere.Ce am putut stabili, prin observare directă, a fost doar conţinutul acesteia: ambalaje colorate şi chiar sticle din plastic. Iată, cum ne adaptăm de repede la realitate!
 
Un obiect inutil, cum este această cutie poştală de la care "corespondenţa se colectează la orele...", a primit o altă întrebuinţare, în lipsa unor coşuri de gunoi rurale, a acestora.
 
Tristeţea e alta. Nimeni nu mai scrie şi nu mai pune o scrisoare (clasică) la poştă, cu timbru lipit cu salivă, pe colţul plicului, colorat sau chiar parfumat, ca odinioară, când noi eram mai tineri.
 
Astăzi, în general, acest mijloc de comunicare îl putem considera complet dispărut, fiind folosit doar pentru distribuţia facturilor, în varianta lor pe hârtie.
 
Probabil că, mâine, când tehnologia va progresa şi mai mult, vom asista la alte migrări tehnologice, şi atunci nu doar că vom putea coresponda din satul Urseni, de lângă Timişoara, prin intermediul poştei electronice, ori chiar vorbi instant, în direct, pe internet, cu oricine de pe planetă, dar vom putea trimite, la fel de bine şi gunoiul real, direct prin e-mail, la depozitul colector al unui Retim, complet dematerializat, nu?